Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 22-09-2015 02:05:25
Elektronica & TV

Storing radioontvangst

@ wimmi20:

je leest dus zelf je eigen posting niet vóór je deze verzendt en ook daarna niet, want dit advies schreef je:

"gewoon een dab digitenne abonnement, en de dab decoder maakt er een anoloog signaal van voor mijn "gewone" geluidsinstallatie".

nogmaals, digitenne® levert geen dab of dab+ signaal!

deze informatie zou je o.a. tot je kunnen nemen als je dab in google klopt en dan de uitleg van wikipedia aanklikt. de conclusie citeerde ik al.

overigens kijk ik al dvb-t (wat kpn digitenne® noemt en daar flink geld voor vraagt) sinds de npo niet meer analoog uitzendt.
via drie dvb-t ontvangers (van € 39,-- tot €15,-- ) in verschillende vertrekken, kijk ik digitaal naar de drie npo zenders en een regionale zender, plus nog een stuk of 16 duitse fta zenders: gratis!

en nogmaals, dvb-t is de afkorting voor digital[videobroadcasting-terrestrial. duidelijker kan ik het niet maken.
ik heb nergens beweerd dat digitenne® niet digitaal is en ik weet wel wat digitaal is. je maakt conclusies die nergens op gebaseerd zijn!
over onfatsoenlijk gesproken!!!

in 1971 leerde ik het binaire (di-gitale) stelsel, dus alles over nullen en enen, en repareerde professioneel grote computers en sinds 1961 repareer ik ook professioneel ontvangers en zenders.

nog peultjes???

h.