Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrikbos
hendrikbos - 22-09-2015 09:05:02
Elektronica & TV

Storing radioontvangst

Goedemorgen beste hrdwerrorman,

ook jij hebt niet goed gelezen. :>)

zie de vraagstelling en de reactie van kika op zaterdag 19 sep 2015, 12:58.

in de vraagstelling geeft kika aan de radio via de fm-band te beluisteren. en in de kika's eerste reactie, dat ook de am van belang is en dus beluisterd wordt. nergens wordt door kika aangegeven, dan alleen door jou, dat hoofdzakelijk naar stations op de am-band geluisterd wordt.

goed lezen is daarom essentieel voor een zinvolle reactie!

voor zover ik gelezen heb, is de oorspronkelijke vraagstelling beantwoord en ook de daaruit voortkomende constatering dat er sprake is van een slechte ontvangst situatie en wat daaraan te doen is ter verbetering van de ontvangstsituatie.

case closed! lijkt me.

nog een mooie dag toegewenst.


en ter afsluiting een

p.s. voor kika:

wanneer jij de (fm)radio op de magnetron zet en deze dan permanent gaat storen, wordt dit naar alle waarschijnlijkheid veroorzaakt door het (digitale) display van de magnetron. wanneer je de netsteker van de magnetron uit het stopcontact trekt, dan zal de storing hoogst waarschijnlijk verminderen of geheel verdwijnen.