Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brommobieltje - 23-09-2015 11:59:17
Vakantie & Reizen

Mag neckermann zomaar mijn vakantie 2 dagen verlengen

[quote=lianne1972 schreef op dinsdag 22 sep 2015, 14:47]ik kreeg vandaag te horen dat mijn terugvlucht van vrijdag 23 oktober is geannuleerd. dit wordt nu zondag 25 oktober. kan dit zomaar???. nu moet er extra vrij gevraagd worden en de kinderen moeten ook weer naar school. mijn aankomsttijd is nu ergens in de nacht van zondag op maandag.
ik kon een alternatief krijgen maar ja dat is de week voor de herfstvakantie en geen optie

ik begrijp uit het verhaal dat die 2 dagen verlenging in het weekend vallen, de kinderen kunnen dus gewoon op maandag naar school. begrijpelijk dat u het niet prettig vindt, omdat u juist het zo gepland had met 2 dagen rust na de reis alvorens u de werkweek/school weer kan beginnen.
het is dus slikken of schikken, of u annuleerd de reis kosteloos, of u stelt zich er op in dat u 2 dagen later thuikomt.het lijkt mij geen onoverkomelijk feit.