Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 27-09-2015 13:07:09
Voeding & Gezondheid

Gebit verzorging

[quote=1953 schreef op zondag 27 sep 2015, 04:37]dan om het te versprijden over de hele dag
elke keer dat je eet krijgen je tanden en het glazuur een opdonder te verwerken
versprijden = verspreiden.

advies: uw taalvaardigheden nog eens onder de loep te nemen, daar schort nogal het e.e.a. aan.

gebitsverzorging 1 x per dag is mijn visie voldoende.

mondhygiënist dr. martijn rosema is wel een bekend figuur, speelde in een commercial van een bekend merk, om het product daarmee te promoten.

een discussie hierover lijkt mij ook overdreven, daar kassa zelf een enquête heeft gehouden, http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/optimaal-je-tanden-poetsen-hoe-doe-je-dat/speel/1/">optimaal tandenpoetsen


@1953,

uw opmerking betreffende de taalvaardigheid van ts. is een kwestie van "de pot verwijt de ketel", niemand is foutloos, zelfs u niet. ;-)).

gebitsverzorging 1 x per dag is volgens uw visie voldoende, maar echt onvoldoende als men z'n natuurlijke gebit nog heeft.
maar ja, met een kunstgebit maakt het voor het gebit geen enkel verschil of men dit niet, éénmaal of meerdere keren per dag reinigt.
voor voor de persoonlijke hygiëne is het slechts één keer per dag reinigen van een kunstgebit, netjes gezegd, niet erg fris te noemen.
maar de keuze hierin is en blijft heel persoonlijk.

een discussie over dit onderwerp lijkt u overdreven, maar het staat een ieder vrij om hier, welke discussie dan ook, te starten.
vraag mij overigens wel af waarom u zich dan (als eerste en nog eens tweemaal ook) mengt in een, door u overdreven genoemde, discussie.