Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 28-09-2015 17:57:25
Garantie & Verzekeringen

Promovendum hoger opgeleiden

Wat is er mis om je te richten op een bepaalde doelgroep, helemaal niets lijkt mij.
onder "hoog" opgeleiden worden allen gerangschikt die een opleiding hebben gevolgd die minimaal op de 4e etage van een schoolgebouw of opleidingscentrum is gegeven. ;-))

van discriminatie is geen sprake omdat iedereen, die zo dom is om zich bij deze verzekeraar aan te melden, wordt geaccepteerd.
"promovendum" is niets meer of minder dan een merknaam van een "gevolmachtigde" die zijn/haar risicoverzekeringen onderbrengt bij de "grote" verzekeringsmaatschappijen.
bijvoorbeeld is de zorgverzekering van "promovendum" is nu ondergebracht bij risicodrager vgz, maar kan volgend jaar wel bij een andere risicodrager zijn ondergebracht.
zo kan het zijn dat als je bij "promovendum" meerdere verzekeringen hebt deze bij verschillende risicodragers zijn ondergebracht en "promovendum" de schadegevallen namens deze risicodragers kan be- en/of afhandelen.