Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lilith25 - 28-09-2015 22:49:12
Geldzaken & Recht

Snb-react aan mijn broek, wat nu?

@cloontje

goed dat je je vraag hier stelt.
het is bij mij namelijk allemaal goed afgelopen.
ik heb het volgende gedaan.

eerst ze een telefoontje gedaan/ e-mail gestuurd met mijn bewijs dat ik niet van de imitatie kon weten.
daarop begonnen ze al terug te krabbelen en zeiden dat ik geen boete hoefde te betalen als ik wel dat contract onderteken.

ik ben de maandag daarop meteen naar het juridisch loket gegaan met alle emails en mijn bewijs en die juriste daar adviseerde mij om ze een email te sturen dat ik weiger om het contract te tekenen en dus schuld te bekennen voor iets wat ik niet bewust gedaan heb en me dus ook niet wil binden aan meerdere geldboetes aan hun instelling mocht zoiets mij in de toekomst per ongeluk nog eens overkomen.
mochten ze mij toch dwingen te tekenen(wat volgens de vrouw bij het juridisch loket alleen een rechter van je mag eisen en niet zij zelf) ze dan maar een rechtszaak moeten aanspannen.
dit doen ze niet omdat ze die a) niet winnen en het hun b) de 150 euro boete niet waard is.
j bent een particulier en daar valt voor hun geen winst te behalen.

waar ik op mijn eerdere emails binnen het kwartier reactie kreeg heb ik op mijn laatste mailtje waar ik dus aangeef niets te ondertekenen tot op de dag van vandaag nog steeds een reactie gekregen.
pure bangmakerij en bluf dus waar jij niet aan toe moet geven.
die juriste had ook alleen zaken gevonden van react tegen grote handelaren waar het om duizenden euro's aan goederen gaat.

succes ermee en ik ben benieuwd hoe het bij jou afloopt dus zou leuk zijn als je hier nog eens een berichtje over plaatst.