Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
vanhetbaci - 05-10-2015 14:56:06
Huishouden & Energie

Gaatjes

[quote=marleen van tol schreef op vrijdag 11 jun 2010, 13:00]hallo, wij hebben nu ongeveer drie jaar een splinternieuwe wasmachine van miele , met 10 jaar garantie. 1200 toeren 6 kg trommel.
zoals ik al heb opgezocht op het internet , zijn er veel mensen die gaatjes krijgen in hun kleding.
nu hebben wij al uitgesloten riemen..die dragen wij niet, shirtjes gaan niet in de droger, en toch komt het erin, ik word er wel een beetje ziek van ! het zijn altijd dezelfde grootte van gaatjes met omringende soor haakjes, net alsof je een sterretje in je ruit hebt.
ik vermoed dat dit dus door de trommel komt.
k heb miele gebeld die adviseerde mij om met een panty kousje langs de trommel te gaan, en ik moest een simpel shirtje halen en die 10 x mee wassen.
nu heb ik eerlijk gezegd het idde dat op een of ander manier toch een stukje kleding door een trommelgaatje gaat, en waarvan de achterzijde niet is afgewerkt, en dus weerhaakjes heeft waar het stof achter blijft hangen.
het verhaal van de motjes is net aan de orde. die geeft niet dat beeld van dezelfde grootte en weerhaakjes gaatjes.
ik had een shirt gehad van mn vriendin [een dure van didi] ik was het op 40 graden zoals etiket...
ik hing het op en ja hoor een gaatje !!
ik baal hier enorm van !
droger riemen en motjes zijn hier niet aan de orde, ik zou graag de trommel eens van buiten om willen zien, maar dat gaat niet vanwege dat daar weer een trommel over heen zit !
het is ook nog een soft dry care trommel....
in mijn idee een dure wasmachine , met een ramp trommel !
wie weet wat ??

hallo marleen,

ik ben al jaren aan het nadenken waar het door komt, overal gezocht en nagevraagd. maar het komt echt niet door je wasmachine. de grootste boosdoener is de spijkerbroek in combinatie met een veiligheidsgordel in de auto en/of een stenen/granieten/composiet aanrechtblad thuis. vrouwen hebben erop veel meer last van dan mannen en dat komt omdat de meesten van ons toch een (klein) buikje hebben :) in de auto gaat het vanzelf, je gaat over drempels heen. de weg is ongelijk en voilà, gaatjes in je shirt! stop je je shirt in de auto in je broek (ziet er niet uit) maar dan heb je nergens last van:0)
en ga het thuis maar eens uitproberen in de keuken. spijkerbroek aan, goedkoop shirtje van zeeman en na een dag werken in de keuken, zit je shirt vol met gaatjes....

hoop dat je hier iets aan hebt.
met vriendelijke groet,
cintha