Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hercu1965
hercu1965 - 09-10-2015 03:27:49
Computers & Telefonie

Navigatie in auto niet uptodate!

[quote=rjw schreef op donderdag 15 dec 2011, 09:36][quote=wimmi20 schreef op donderdag 15 dec 2011, 02:53]ts heeft een nieuwe ? auto gekocht met navigatie uit 2009.
natuurlijk is dit geen recente software, maar de dealer beweert van wel.
volgens de opel klantenservice gaat nieuwe software 171 euro kosten.
er is dus wel nieuwe software.
dus de dealer liegt, of van dit verhaal klopt niets.


het zou best wel kunnen dat dit de nieuwste software is. voor losse satnav systemen worden heel veel updates uitgebracht, maar voor ingebouwde systemen valt dat vaak behoorlijk tegen. van opel en peugeot weet ik dat ze vaak behoorlijk achterlopen (zo van "laten we lekker navigatiesystemen inbouwen, maar vervolgens vergeten ze een proces in te regelen voor de updates). renault heeft het wat dat betreft voor elkaar: die bouwen een tomtom in waar je de gewone tomtom kaarten voor kunt gebruiken.

nou mijn nieuwe renault trafic bi turbo uit 2015 heeft medianav troep erin zitten, nix geen tom tom. waardeloze troep ! als er een flitspaal aan zit te komen hoor je een heel irritant krakerig belletje wel minutenlang lijkt wel, veels te lange bel tijd , ook al rij je onder de max. snelheid staat het ding de ganse tijd te bellen achter elkaar de hele tijd ! ook ziet die waardeloze medianav van renault helemaal geen kans de snelste route te berekenen, hij stuurt je constant dwars door het centrum van een stad, alsof de kortste route is ingesteld. nee ik ben over de renault trafic qua motor , versn. bak vering en comfort heel erg te spreken maar die navigatie mogen ze de volgende keer houden , die wil ik er nooit meer in hebben van medianav , overigens is alles 2 maanden terug geupdated a 70 euro

dus om de dealer nu maar gelijk als leugenaar te bestempelen gaat best wel ver...