Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boneka
boneka - 09-10-2015 19:36:36
Geldzaken & Recht

Wat is de waarde van het thuiswinkel waarborg?

[quote=aurora1 schreef op vrijdag 9 okt 2015, 17:03]is dit nu het 3e topic over hetzelfde, het al dan niet achteraf kunnen betalen bij bol.com?
ik zou naar de usa verhuizen waar het allemaal beter geregeld is voor consumenten....
u kunt anders eerst ook nog naar het europese hof stappen zoals in een van uw andere topics over hetzelfde onderwerp wordt voorgesteld.

problemen mee? je kunt je beter afvragen waarom je reageert. nog beter, hoe het komt dat wij zo slecht beschermd zijn in nederland cq europa. in duitsland hebben ze nog een minister van consumentenzaken. daar beginnen ze hier niet aan. overigens bol.com belazert met nog veel meer zaken. en zij niet alleen. kan je tig voorbeelden geven. allemaal misleiding en dat kan allemaal in nederland omdat die gasten in brussel niks anders te doen hebben dan te bekvechten over asielzoekers. en prijsafspraken oh wat zijn ze daar druk mee bezig net als mevrouwtje neeltje kroes. roetfilters die je gewoon kan uitschakelen. ach ja wat maakt het uit in nederland, niemand die controleert. slechte pannen teflon. niemand die het verbied. nee na 30 jaar gaan zeiken als er een hoop zieken of doden zijn gevallen..........pffffffffffff