Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 10-10-2015 13:29:22
Computers & Telefonie

Onacceptabel tarfief

[quote=willemc700 schreef op zaterdag 10 okt 2015, 12:36]
90% van de consumenten weet niet waar hij mee bezig is of wat de data verbuik streamen is.
...
daar geloof ik helemaal niets van. ooit was dat wellicht zo, maar het merendeel weet tegenwoordig echt wel van databundels en verbruik buiten de bundel. als je die hoge snelheid gewoon gebruikt om de te surfen, te whatsappen, te mailen, etc. dan is er niets aan de hand, het gaat hooguit sneller, maar je gebruikt niet meer. ja, ga je lekker netflix, youtube, etc. kijken/streamen dan kost je dat veel geld, er zullen zeker mensen zijn die zich dat nog steeds niet beseffen, maar ik kan mijn niet voorstellen dat dat nog een meerderheid is.

los daarvan, ik vind het inderdaad niet kloppen dat provider gebruik buiten de bundel zo makkelijk maken. maar ja, daar verdienen ze het geld. ik zit daarom bij (het hier door velen vergruisde) hollandsnieuwe, daar kan je simpelweg niet buiten de bundel gaan.