Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 12-10-2015 13:25:38
Voeding & Gezondheid

Aanvaring

Hallo jendella,

van de site van famed:

wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een nota in één keer te betalen. wij bieden zorgconsumenten, die net iets meer ruimte nodig hebben om de nota te voldoen, graag de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

de voorwaarden voor de betalingsregeling zijn:

• het totaalbedrag van de nota dient minimaal € 100,00 te zijn;

• betaling in minimaal 2 en maximaal 10 maandelijkse termijnen;

minimale maandbedrag is € 50,00;

€ 5,00 administratiekosten per termijn en de wettelijke consumentenrente over het openstaande notabedrag.

u kunt een betalingsregeling direct online aanvragen op www.notavanfamed.nl of u kunt contact opnemen met het contact center van famed, te bereiken op telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten. bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur). op basis van uw aanvraag wordt beoordeeld of het treffen van een betalingsregeling mogelijk is. indien u en famed de betalingsregeling zijn overeengekomen, ontvangt u altijd een schriftelijke bevestiging.

heeft u moeite met het betalen van uw nota en biedt bovenstaande geen oplossing? neemt u dan contact met ons op, we nemen de mogelijkheden graag met u door.