Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 17-10-2015 11:51:14
Computers & Telefonie

Micro sd-kaart

[quote=hutch schreef op zaterdag 17 okt 2015, 10:54]het betreft het totaal aan de opslagruimte. de ene keer zijn het 24 filmpjes, de andere keer 22 filmpjes. de grootste grootte is ongeveer 450 mb (opname van 5 minuten wat tevens het maximum per filmpje/opname is).
stel er zijn 22 afspeelbare filmpjes, dan is nummer 23 (en verder) niet meer af te spelen. het probleem doet zich dus voor vanaf ongeveer 6,4 gb.
en dan zijn ook de kleinere bestanden (filmpjes) niet meer af te spelen (geen beeld en geen geluid).

in je openingsvraag geef je aan dat het een microsd kaart van 126 gb is, een van 128 gb dus neem ik aan. weet je zeker dat het echt een kaartje van 128 gb is? het klinkt een beetje alsof je een kaartje van 8 gb hebt, dat net doet alsof het er een van 128 gb is. dan kan voorkomen met hele (te) goedkope usb-sticks, dus met microsd kaartje ook neem ik aan. dus, wat heb je betaald voor dat kaartje?