Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johanna123 - 18-10-2015 00:20:05
Geldzaken & Recht

Blauwe envelop digitaal

De belastingdienst denkt waarschijnlijk dat iedereen digitaal is. niet het geval. zelf verzorg ik de belastingaangifte van iemand anders.
deze persoon ontvangt gewoon zelf de post van de belastingdienst. levert mij alle gegevens aan, en vervolgens verstuur ik digitaal de aangifte.
hierdoor denkt de belastingdienst waarschijnlijk dat deze persoon zelf ook een computer heeft.
maar deze persoon kan niet de berichtenbox raadplegen, kan niet in mijn belastingdienst kijken en heeft ook geen emailadres om zaken van de belastingdienst te ontvangen.
deze persoon heeft geen computer, en geen internetaansluiting.
en ik ga absoluut niet verantwoordelijk zijn voor deze zaken. mag ik voor postbode spelen omdat de belastingdienst geen post meer verstuurt. mag ik de berichtenbox in de gaten gaan houden voor deze persoon en ben ik verantwoordelijk voor alles. en deze persoon heeft geen enkele controle meer over de financiele zaken. heeft geen internet aansluiting, en is niet mobiel zodat ze niet bij mij thuis op de pc kan komen kijken naar de berichten.
dit is toch te gek voor woorden!
een grote groep mensen uitsluiten en afhankelijk maken van mensen die wel met de computer kunnen omgaan.