Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 18-10-2015 19:09:59
Computers & Telefonie

Micro sd-kaart

Ik ben nog eens wat aan het uitproberen geweest.

op advies van philip36 heb ik een iso-bestand op dat kaartje gezet. was een bestand van 8,2 gb. daarna nog wat kleinere bestanden en grotere bestanden er op gezet, zoals de al eerder genoemde filmpjes.

het vreemde is dat die kleine filmpjes en foto's wel gewoon af te spelen / te zien waren, ondanks dat er al meer dan 8gb op stond. pas toen ik die, op dat kaartje geplaatste, filmpjes weer (nogmaals) ging kopiëren op datzelfde kaartje, was ineens niets (geen enkele) meer af te spelen, of (foto's) te zien.
eén filmpje van 20mb was bevroren (tot een 'foto') en terwijl het afspeelde was de onderste helft alsof het weg geveegd was.

en inderdaad, v.w.b. garantie, daar weet ik echt wel wat van. het is mij alleen te doen om het technische geheel. en dat is, in deze, voor mij allemaal (letterlijk en figuurlijk) 'chinees'......