Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

latevogel
latevogel - 19-10-2015 14:58:28
Computers & Telefonie

De brouwser werkt niet

[quote=akkerdistel schreef op vrijdag 16 okt 2015, 23:17][quote=tolsma1945 schreef op vrijdag 16 okt 2015, 14:49]en ik vind explorer beter,dat is dus een kwestie van smaak.
nope, het bewijs liegt er niet om dat firefox veel en veel en veel beter is.

ik heb ze allen geprobeerd en is "firefox" niet veel beter maar wel veel eerlijker, je bespioneren je niet zoals google en al die andere 'grote jongens' dat doen. nu werk ik met "opera" en gebruik "ecosia" als zoekmachine. heerlijk gevoel, geen hijger in de nek en "groen" met de zoekmachine! ik weet ook wel dat het idee niet geheel klopt maar het is wel het minst van alle kwaden en die windows e.d. daar heb ik het niet zo mee op. google is mij ook veel te machtig, steeds dat gepush met hun nieuwe windows 10 die ze zo maar even onderin mijn werkbalk zetten en verwijderen kan ik het niet! daar ben ik ook erg nijdig van als ik daar bij stil ga staan. opdringerig gedrag van wie dan maar ook vind ik niet tolerabel maar wat kan je eraan doen? zo min mogelijk gebruik maken van deze bedrijven!!! daarom adviseer ik een ieder ook over te stappen naar bv "opera" en een groene zoekmachine.