Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jo-el - 20-10-2015 09:50:19
Computers & Telefonie

Wat is goedkoper: bellen met whatsapp of gewoon?

[quote=diumenge schreef op dinsdag 20 okt 2015, 06:38][quote=jo-el schreef op dinsdag 20 okt 2015, 00:50]vraag van patat was ...via netwerk......dus niet internet
netwerk lijkt mij toch o.a. kpn,vodafone enz.
zonder internetverbinding werkt mijn whatsapp niet
de vraag was:

"wat is goedkoper: bellen met whatsapp of gewoon? dus bellen van de ene naar de andere mobiel via een netwerk. (dus niet met wifi)"

je hebt internet via een vaste aansluiting (kabel, adsl), waar je telefoon via wifi vervolgens weer gebruik van kan maken, of via de mobiele telefonie provider (https://nl.wikipedia.org/wiki/mobiel_internet">mobiel internet).

dus netwerk is zowel "vast" internet als mobiel internet. maar uit het "dus niet wifi" kan een normaal mens begrijpen dat janpatat een vraag heeft over het gebruik van whatsapp via mobiel internet.

goedemorgen diumenge, bedankt voor de extra uitleg, had het idd verkeert begrepen.
maar om mij dan gelijk te benoemen als ,,niet normaal,,............hhmmzzzzzzzz