Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Apetjoek
Apetjoek - 20-10-2015 15:23:12
Geldzaken & Recht

Ongevraagde post van postcode loterij

Dank voor de antwoorden ,het is namelijk zo dat wij hier in een klein maar gezellig dorp 3 , ja echt drie , verschillende post bezorgers hebben en ook alle drie hun uiterste best doen behalve op de afkeur maandag ,om de mail te bezorgen en nu begin ik toch te geloven dat het misschien wel plezierig zou zijn om ze een gratis ogen test te laten ondergaan maar dan niet met de alom bekende "testkaart aan de muur" maar met de sticker geen ongeadresseerde post in onze brievenbus.
de hier voorgestelde groene , gele, blauwe of grijze containers wil ik hier niet voor gebruiken evenals de rode bak voor oud papier , als je niet kan lezen wat er op mijn brievenbus staat flikker het dan maar bij je eigen thuis in de niet te bestellen bak.
ik vind de bezorgers best wel aardig en leuk ik heb alleen een gloeiende hekel aan de postcode loterij en de manier van het zakkenvullen bij de postcode loterij , en wil daarom niets van hun in mijn postbus.