Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bertte1861 - 21-10-2015 00:33:29
Huishouden & Energie

Waarom kan ik niet energiezuinig én waterbesparend douchen?

En dat blijft ons gevoel, dat er iets niet goed gaat in de ketel. maar de installateur en nefit willen hier niets van weten. iemand van nefit is wel wezen kijken en heeft beloofd dat het na de zomer alleen maar beter kan worden als de temperatuur van het aangevoerde water lager wordt, omdat het buiten kouder wordt. dan zal het langer duren voordat de ketel oververhit raakt. maar in de praktijk is het er zeker niet beter op geworden.
en zolang de installateur en nefit niet echt een probleem zien, wordt er dus ook niets opgelost. wij zouden de enigen zijn die het niet fijn vinden om met veel water te douchen. bewust met water omgaan is uit. en die natte kliederboel is pech dan. en dat wil er nog steeds niet bij ons in dat niemand meer relevant vindt hoe we met water omgaan.