Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 21-10-2015 16:46:56
Huishouden & Energie

Toestroom vluchtelingen stimuleert huizenbouw.

Ik vraag me nog veel meer af. ineens worden de miljarden uit de mouwen geschud bij minister dijsselbloem, terwijl eerst werd gesuggereerd dat er geen cent meer uitgegeven kon worden aan wat dan ook (werkgelegenheid zorg, bouw). dat zou meteen op de begroting drukken en rampen zouden geschieden.

nu is er ineens geld 'gereserveerd' voor vluchtelingen, voor nabetalingen aan europa, extra woningbouw, zo zie je maar hoe je belazerd wordt.
waar een wil is is een weg, blijkt maar weer, en die wil was er eerst niet, maar met wat getouwtrek in brussel gaan er allemaal deuren open die voor anderen gesloten blijven.

rutte die eerst beweerde dat griekenland het maar moest oplossen met de vluchtelingen, nu hoor je hem daar niet meer over.

het is overigens niet dat ik tegen hulp aan vluchtelingen ben, maar ik walg van dat selectieve beleid en gelieg over wat 'wij nog kunnen dragen'. zo spelen ze wilders prima in de kaart.