Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 23-10-2015 10:43:31
Huishouden & Energie

Waarom kan ik niet energiezuinig én waterbesparend douchen?

[quote=hänschen klein schreef op vrijdag 23 okt 2015, 10:22]......en ik moet vaststellen, dat de nefit-klantendienst, die ik met dezelfde vraag over de spaardouchekop voor deze ketel via het contactformulier heb benaderd, nog steeds geen antwoord heeft geformuleerd. ik moet er van uitgaan, dat ook deze topic inmiddels (evenals dezelfde discussie bij de consumentenbond) is ontdekt.

voor de consumentenbond een thema te onderzoeken hoeveel nieuwe ketels met de fabrieksinsteling worden afgeleverd zonder individueel in te regelen. water- en energieverspilling? klaarblijkelijk! mogelijk denken de installateurs dat de zelflerende inregeling voldoende werkt. bij ts en bij mij dus óók niet!

dat is al sinds jaar en dag zo, ooit item geweest bij kassa. de ketel zo lean en goed in te regelen bij een woning kost tijd en dus geld en is vaak ook niet te doen in uurtje.

simpel testje om te kijken of je cv goed ingeregeld is voel aan de radiator boven midden en onderin temperatuur overal hetzelfde foute boel onderin moet deze aanmerkelijk kouder zijn, laat ik tempertuuraanvoer buiten beschouwing want er zijn er zat in nederland die nog 90/70 stoken wat duur en vaak onnodig is.