Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bertte1861 - 23-10-2015 13:25:37
Huishouden & Energie

Waarom kan ik niet energiezuinig én waterbesparend douchen?

Waar mijn douchekop te koop is, weet ik niet. is via de onderaannemer met verbouwen geplaatst.
naar ons principe, als het winst is, mag de aanschaf iets duurder zijn, maar geen geld verspillen aan wat enkel luxe is. met onze gelukkig heel betrouwbare aannemer konden we op die basis in korte tijd een groot deel van een niet standaard verbouwing realiseren.
merk grohe (dat staat er tenminste op).
diameter sproeikop 10 cm met in het binnenste deel van 9 cm 40 sproeigaatjes.
2 standen rain en jet, bij ons uiteraard op jet.
het geheel van mengkraan, douchekop en verstelbare beugel waar de douchekop in kan hangen, heeft 205 euro (excl.) gekost.

enige afwijking tussen fabriekswaarden en praktijkwaarden is natuurlijk acceptabel. maar een afwijking van in het gunstigste geval al meer dan 100% is niet vanzelfsprekend, roept vragen op.

mogelijk rijden we in nederland met veel gebruikers een goede auto met 5 deuren. maar wordt verzuimt de achterportieren te openen. willen we goed gebruik van de mogelijkheden van deze auto maken dan zullen die achterportieren regelmatig open moeten kunnen. anders klimmen passagiers via een voordeur langs de voorstoelen naar binnen. en dat is bij een 5-deurs auto tamelijk onhandig.
hoop dat die test er komt, of we niet grootscheeps onze technisch hoogwaardige cv-ketels niet goed benutten doordat de installateur de ketel ophangt en er verder weinig aan afstelt.