Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jangmcoolen - 23-10-2015 13:34:43
Geldzaken & Recht

Internet betaling terug laten storten

Ik wil je graag helpen, maar o o wat word ik ontzettend moe van al die figuren die ondanks dat het er al jaren over gaat in allerlei programma's op tv en radio; dat die nog steeds naïef blijven; deuren opengooien zonder eerst te kijken, aanbetalingen doen op goed vertrouwen, mensen binnenlaten die hevig moeten poepen of een bloedende snee op hun arm hebben of een kindje dat hevig huilt (wordt stiekem geknepen) of zoals ik laatst hoorde: mag ik even in die auto rijden?? hij was gekomen met een vrouw dus de garagehouder zag geen problemen. toen de auto niet (en nooit) meer terugkwam zei de vrouw laconiek: hoe moet ik nu verder want ik liftte met die man. hoelang moet ik nog doorgaan. mensen die niet gezond wantrouwend zijn en of helpend worden vaak als leuke mensen beschouwd: welnu dat is de prijs die je daarvoor betaald.
je zult zeggen: wat heb ik nu aan zo'n reactie. dat die ik voor alle naïevelingen die dit lezen en er hun voordeel mee kunnen doen. doe ik allemaal gratis. toch heel veel succes.