Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bertte1861 - 23-10-2015 13:35:21
Huishouden & Energie

Waarom kan ik niet energiezuinig én waterbesparend douchen?

Lijkt me dat die zelflerende inregeling alleen gaat werken bij een heel vaste structuur in gebruik van de cv. bij ons doucht de ene bewoner elke dag in de ochtend een beperkte tijd niet zo warm. een andere bewoner meestal in de avond beginnend met lauw water, opdraaiend tijdens het douchen naar steeds wat warmer en qua tijdsduur wisselend, naar behoefte. een volgende bewoner 1 of 2 keer in de loop van de week in de ochtend op ca. 38 graden en nog een bewoner 1 of 2 keer in de week in de avond en op ca. 40 graden.
lijkt me dat dit een lastige wordt voor de zelflerende inregeling. ook om dat er natuurlijk naar behoefte van de regel moet kunnen worden afgeweken en dat ook regelmatig gebeurt, waardoor het dus onregelmatig is.
die zelflerende inregeling heeft de installateur uit laten staan, dus dat kan geen excuus zijn voor zijn werkwijze van ophangen en eigenlijk klaar is kees. oorspronkelijk was zijn reactie op ons aangeven van problemen met koud douchewater dan ook dat het een kwestie van afstellen is. alleen heeft hij daar nog steeds nauwelijks tijd aan besteed. heeft heel even gekeken (omdat ik er al maanden steeds weer over begon) of er geen storingen in het geheugen stonden. en omdat dit niet het geval bleek, is dus alles goed.....