Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 23-10-2015 13:45:26
Huishouden & Energie

Toestroom vluchtelingen stimuleert huizenbouw.

[quote=carola.83 schreef op vrijdag 23 okt 2015, 13:24]........en duizenden vluchtelingen per week met de holland-amerika-line naar overzee vertrokken.......

maar die moesten zelf voor hun inkomen en onderdak zorgen. geen werk, geen inkomen.

in zweden zijn de spelregels voor de vluchtelingen anders. deze staat gaat van het principe uit, ga zèlf een woning zoeken en betaal dit van het geld, dat je met zèlfgevonden werk hebt verdiend. de nederlandse spelregels zijn dus juist een blokkade voor deze 'marktwerking'. vluchtelingen mogen niets zelf organiseren. toch niet vreemd dat nu hetzelfde nederlandse staatsapparaat met de handen in het haar zit. in duitsland nemen enkele bedrijven die personeel onderbezet zijn gewoon personeel aan die ze uit het vluchtelingenpotentieel recruteren ......ondeugend volgens de spelregels, maar ook die vluchtelingen hoeven niet bij de staat en belastingbetalers aan te kloppen......ook ten gunste van hun eigenwaarde!