Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 24-10-2015 15:49:22
Huishouden & Energie

Waarom kan ik niet energiezuinig én waterbesparend douchen?

[quote=slobberbone schreef op zaterdag 24 okt 2015, 15:31]


u had ketel moeten uitzoeken met zeer lage tapdebie/drempelt en nefit is daar geen koploper in dan had u beter een ander merk ketel kunnen aanschaffen.

....en dan zijn we weer terug bij de eerder gestelde vraag, of de koper zich duidelijker moet articuleren, of de verkoper duidelijker moet doorvragen?

ik denk, dat het een must is van de verkoper, misschien met een checklijstje, precies na te vragen op alle punten tot de juiste ketel gevonden is.

is dit gebeurd? of is er gewoon een ketel aangewezen? gebeurd dit überhaupt in de praktijk? de installateur staat daarbij volgens mij hier in de plicht! ook achteraf, wanneer de wensen niet vervuld kunnen worden!

ikzelf ben met dit doorvragen op een ander ketelmerk gekomen dan ik voorheen had. mijn installateur was echter niet-merkgebonden.........!! geluk gehad?