Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-10-2015 11:50:27
Geldzaken & Recht

Sns vermeldt niet dat je hypotheek een tophypotheek is

Edwardus schreef op zondag 27 jul 2008, 21:53: p.s. de ombudsman is er voor klachten over overheidsinstelingen, daar hoef je dus niet aan te kloppen.

edwardus@ voordat u weer zo'n antwoord geeft, kijk dan eerst eens na wat het klacht instituut financiële dienstverlening inhoudt en dat een klacht daar allereerst wordt behandeld, indien gegrond, door de ombudsman financiële instellingen. komt men er met de ombudsman niet of niet geheel uit, de ombudsman gaat niet over financiële vergoeding, dan is de volgende stap de geschillencommissie en komt men er dan niet uit dan is er ook nog een commissie van beroep.

de regeling is zeer gemakkelijk te vinden op i-net onder kifid.nl.

aan vraagsteller: mijn ervaringen met kifid zijn wisselend. u moet uw klacht zeer helder formuleren en zelfs kan hulp van een advocaat nuttig zijn. het is en blijft een instituut ingesteld door financiële instellingen.