Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 26-10-2015 13:11:36
Huishouden & Energie

Waarom kan ik niet energiezuinig én waterbesparend douchen?

Die douchekop die u gebruikt is waterbesparend met zo,n 6,5 p/m en de grohe gebruiken in de jetstand wat helemaal geen douchestand is en afknijpen tot 1,7 liter is niet de bedoeling. kortom koop een zuinigere douchekop.

dat u niet eens weet welke ketel u heeft typeert wel de aanschaf dat is dus niet zorgvuldig gebeurt, en dat had u kunnen weten sinds bosch een flinke vinger in de pap heeft bij nefit . bosch heeft een lage tapdrempel nooit geinteresseert immers hun grootste afzetmarkt duitsland houden daar niet van pisstraaltjes.


deze nefit ketel is ook middelmatig getuige zijn 6e plaats bij de cb, en is voor zijn prijs gewoon te duur voor wat hij levert.

wat betreft cv verhaal, is iedere woning weer anders en men is bereid grof geld te betalen voor ketel maar vergeet de juiste zuinige radiatoren en het ltv verhaal waarmee je echt zuinig en voordelig kunt stoken.

hier standaard goedkope ketel met dito radiatoren stook in eengezinswoning van 125 m2 en met 6 persoons huishouden er slecht 500m3 gas er doorheen per jaar, en laatste milde winter zelfs 400 m3 en voor de duidelijkheid wij hebben hier geen andere verwarmingsbronnen. zelfs vaatwasser en wasmachine zijn ook op warm water (ketel aangesloten)