Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 26-10-2015 13:19:09
Huishouden & Energie

Waarom kan ik niet energiezuinig én waterbesparend douchen?

[quote=hänschen klein schreef op maandag 26 okt 2015, 12:55]vandaag werd op radio rtv-utrecht het (niet-) inregelen van de verwarmingsketels door installateurs behandeld. toeval? met stelligheid wordt er beweerd, dat er 10-25% energie verloren gaat door dit "foutje". rampzalig!

volgende website werd genoemd:

voordorpopeigenkracht.nl

zit er nog wat knullig uit deel 2 wordt al wat interessanter, maar nogmaals de gemiddelde installateur weet niet eens hoe hij een ketel zo zuinig /lean mogelijk instelt daarom blijft hij hier van mijn settings af :)

die besparing geloof ik zo, heb hier zelfs meer dan 50% behaald niet iedereen zal dit behalen maar als iedereen nou enkel zijn ketelvermogen naar beneden schroeft naar behoeft woning en cv-temperatuur levert dat enkel al een leuke besparing op. en om helemaal af te maken zou je echt moeten kijken of ltv mogelijk is want dan wordt het wel heel plezierig zuinig stoken.