Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zonnewind
zonnewind - 26-10-2015 15:25:13
Huishouden & Energie

Toestroom vluchtelingen stimuleert huizenbouw.

[quote=mein33 schreef op zaterdag 24 okt 2015, 13:48]volgens mijnheer d. samsom van de pvdaaa (partij van de afbraak, allochtonen en asielzoekers) is iedereen van harte welkom in nederland.
zijn partij propageert dat nieuwkomers alleen maar "rechten" hebben, zoals "recht" op een woning, "recht" op de inventarisl daarvan, "recht" op "gratis" geld, "recht" op een gratis zorgverzekering etc. etc.
de autochtone nederlander moet dit via de belastingheffing allemaal opbrengen terwijl o.a. de zorg voor ouderen en gehandicapten wordt uitgekleed. voor die groepen is alleen de participatie (zoek het zelf maar uit) maatschappij nog over.
verder moet de autochtoon zijn mondje houden, voor eigen belangen opkomen mag niet want dan ben je ineens een racistisch.
vervolgens mag de autochtoon netjes helemaal achteraan in die steeds langer wordende wachtrij aansluiten, zonder het "recht" om tegen de voordringer(s) te protesteren.

dit impliceert niet dat er geen hulp aan "echte" vluchtelingen gegeven moet worden, maar ook die kunnen terug naar het land van herkomst als de situatie daar weer is genormaliseerd. ze zijn daar dan weer hard nodig om het land weer voor hun kinderen en kleinkinderen op te bouwen.
en zo is het maar net.