Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerboe - 26-10-2015 17:29:47
Huishouden & Energie

Toestroom vluchtelingen stimuleert huizenbouw.

[quote=zonnewind schreef op maandag 26 okt 2015, 15:27]wat er mis is met gelukszoekers. vraagt u. nou ............................ we kunnen ze nú effe niet ook nog er bij gebruiken.

maar waarom dan niet? waar baseert u dat dan op? is de situatie in nederland momenteel nu zo nijpend dat ze de druppel zijn waardoor onze emmer overloopt?
dat is namelijk niet zo. uit een al wat ouder onderzoek door maurice de hond blijkt dat de gemiddelde nederlander geen goed idee heeft van de realiteit. aantallen worden overschat. zo zat 60% er destijds naast. ook leven er niet ware ideeën over gezinshereniging of economische vluchtelingen.

men roept maar wat. en men praat elkaar na.

er is geen reden om eraan te twijfelen dat die onbekendheid met de realiteit er nog steeds is.
en dat komt voornamelijk voort uit angst voor het onbekende.

lees http://www.vluchtelingenwerk.nl/feiten-cijfers">hier eens over informatie over wie die vluchtelingen en asielzoekers zijn en hoe de feiten nu in werkelijkheid liggen.
feiten en cijfers.
of over het http://www.vluchtelingenwerk.nl/actueel/persbericht/60-procent-nederlanders-overschat-aantal-asielzoekers">onderzoek van maurice de hond.