Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 26-10-2015 18:13:37
Huishouden & Energie

Toestroom vluchtelingen stimuleert huizenbouw.

@gerboe,

"het grootste voorrecht dat de 'autochtoon' heeft dat hier je huis niet aan flarden wordt geschoten of je familie wordt uitgemoord of je vrouw en dochter verkracht worden."

in welke wereld leeft u? ik zou toch maar eens het nieuws (in nederland) wat vaker volgen.

daarnaast refereert u aan vluchtelingenwerk. weet u dan niet dat zij (m.u.v. vrijwilligers) hun inkomen danken aan de 'vluchtelingen'? kort door de bocht: geen vluchtelingen meer, geen inkomen meer.

en hoe denkt u over al die economische (zogenaamde) 'vluchtelingen' (die m.b.v. allerlei leugens en smoesjes een vergunning proberen te verkrijgen) en hier alles krijgen wat hun hartje begeert en zelfs voorrang krijgen bij het verkrijgen van woonruimte? en de andere inwoners van nederland moeten dan maar nog langer wachten......

dus als het aan u ligt mag letterlijk en figuurlijk, iedereen naar nederland komen zonder enige toetsing? m.a.w. alle grenzen open?
waar ligt bij u dan de grens? of krijgen wij nu een diplomatiek, nietszeggend antwoord?