Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita567
marita567 - 27-10-2015 12:30:17
Computers & Telefonie

Virusscanner avast free


@sjoppie ,

virusdefinitie`s zijn er wel dit vind uw bij instellingen bijwerken . avast word normaal automatisch bijgewerkt daarom ziet u dit misschien niet , heb ik automatisch ingesteld maar werkt niet moet ik handmatig doen maar vind ik niet zo erg .
als er virusdefinitie`s zouden zijn kon ik dit terug zien bij avast virusupdate history maar ook dit ligt 5 dagen achter .

@alexishoop ,

het is inderdaad google instant search , de eerste twee optie`s werken niet , maar de laatste optie geef nooit dynamisch resultaten weer werkt wel maar houd dit niet vast ondanks dat ik klik op opslaan.
er is geen ander antivirus op mijn laptop .

@akkerdistel ,

zie aub mijn antwoord naar alexishoop .
bij het typen in mijn zoekmachine krijg ik meteen de melding dynamisch zoeken is onbeschikbaar druk op enter en dan kom ik uit bij google instant search .

@edrick3

het is avast , dynamisch zoeken niet beschikbaar gebeurde bij het installeren van avast .

met vr.gr.