Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mebo
mebo - 30-10-2015 15:06:48
Huishouden & Energie

S'nachts uitschakelen verwarming in flatgebouw.

Gezien de foto ga ik er even vanuit dat u in de onregelmatige dienst werkt.
mocht dat zo zijn dan verbaasd het mij dat u dat probleem alleen heeft als u s'nachts thuis komt, maar hetzelfde probleem niet heeft als u opstaat voor een vroege dienst, of u moet echt alleen maar late diensten draaien.
u zult dit probleem "persoonlijk" in een vergadering van de vve moeten aankaarten, zodat u uw probleem ten overstaan van de overige bewoner/eigenaren kunt toelichten en/of verdedigen.
pas dan zal blijken of de overige 126 bewoner/eigenaren bereidt zullen zijn om de kosten die het stoken in de nachtelijk uren met zich meebrengt met u te delen.
de uitkomst laat zich raden. ;-))
in mijn enigszins vergelijkbare werkzame leven, (foto 1967 zuidplein) heb ik ook enige jaren in een (huur)flat gewoond met hetzelfde probleem en gebruikte bij extreme koude een elektrische bij-verwarming in de badkamer.
al met al denk ik niet dat uw probleem eenvoudig en naar wens zal/kan worden opgelost.