Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 31-10-2015 12:11:43
Huishouden & Energie

Waarom kan ik niet energiezuinig én waterbesparend douchen?

@bertte1861
- gezien de grote belangstelling voor dit onderwerp, hoop ik, dat na het bezoek van de nee-fitters ;-)) de oplossing voor u of de toezegging tot vervanging hoe dan ook nog vernomen kan worden. indien niet, zult u uw doel tenminste bereikt hebben met stilzwijgenvoorwaardes, hetgeen ik u door uw hartnekkigheid natuurlijk ook graag gun.

- het (late) antwoord hierboven was inderdaad de orginel e-mail tekst van de nefit consumentenservice.

- gelijktijdig heb ik de consumentenbond verzocht om erover na te denken een checklijst voor hun leden te prepareren, waarin punt voor punt kan worden afgevinkt, waarop je bij de aanschaffing van een verwarmingsketel moet letten.
zij betreuren het afzinken van de wettelijke eisen en de daarbij horende verantwoordelijkheden voor installateurs en verkopers. zelfmontage en montage door niet-gecertificeerde klusbedrijven kunnen hierdoor tevens gevaarlijke situaties veroorzaken. ik heb er vooral op gewezen, dat verkeerd geadviseerde ketels of niet gepleegde inregelingen uiteindelijk voor de portemonnaie van de klanten, maar ook voor het milieu als onacceptabel geregistreerd moeten worden in de verwachting en hoop, dat dit ècht een nationale klus voor een zo grote consumenten-belangenvertegenwoordiger is.