Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 02-11-2015 15:22:28
Huishouden & Energie

S'nachts uitschakelen verwarming in flatgebouw.

Ipaul,
om te beginnen heb ik niet stellig beweerd dat 30% van de leden een verzoek voor een bijzondere ledenvergadering moet ondertekenen.
u hebt het woord meestal gemist.
een lid van de vereniging wat het niet eens is met een besluit wat genomen is tijdens een vergadering kan naar de rechter stappen om dit besluit aan te vechten.
dat moet volgens de wet binnen 30 dagen gebeuren nadat het besluit is genomen.
maar in de praktijk wijst de rechter de zaak af omdat het democratisch is genomen tijdens een vergadering.
aangezien het tijdelijk uitschakelen van de verwarming een economische reden heeft, --anders was dit besluit niet genomen--zal de rechter de kracht van het genomen besluit niet veranderen.
want de leden hebben beslist.
dat het een onzinnig besluit is staat buiten kijf, iedereen moet zelf kunnen bepalen hoeveel geld hij wenst uit te geven voor verwarming.
u spreekt over uitspraken van rechters, is dit een loze kreet, of kunt u mij vertellen waar die uitspraken te vinden zijn ?