Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 05-11-2015 11:45:24
Computers & Telefonie

T-mobile zet zomaar contracten om! beltegoed weg!

Ik vraag me af, ik lees als voorbeeld: ons saldo is meer dan 1.300 euro. ook wij zijn daar in het buitenland zuinig op geweest. het zou immers altijd geldig blijven. hoe denkt iemand € 1.300,00, voor velen onder ons evenveel of meer als een maandinkomen aan beltegoed zo'n gigantisch hoog bedrag ooit op te maken ............. dan heb je een fout abo gekozen.

daarnaast, de term het zou altijd geldig blijven, altijd in reclame uitingen blijkt tijdelijk te zijn. er bestaat een h**a, waar je altijd voor 1 euro een ontbijt kreeg, dat altijd is kennelijk niet altijd, want het kost inmiddels ook aanzienlijk meer.

ja, ik steek de hand in eigen boezen, ik heb een onbeperkt bellen abo, de ene maand bel ik een a twee uur, ik betaal dan te veel, maar de andere maand vele uren. ik heb nu voor één prijs nooit een hoge rekening.