Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 06-11-2015 16:12:49
Auto & Vervoer

Aanrijding met fietser

Jorisw,

automobilisten van tegenwoordig zijn ook niet meer als die van 30 jaar geleden. als fietser ben je vogelvrij tegenwoordig. zelfs op het fietspad moet je uitkijken dat je niet van je sokken wordt gereden. maar dit terzijde.

kijkend naar het verkeer: voor hardlopers gelden (kennelijk) in nl dat rode verkeerslichten groen zijn, fietsers zitten bijvoorkeur rijdend te appen, sms sen of op een andere manier met een koptelefoon op te spelen met hun telefoon en verwachten dat de rest van de weggebruikers wel oppassen dat de fietsers niet platgereden worden, zelfs zonder licht in het donker en als het even kan met 3 of 4 naast elkaar, wielrenners kennen de kleur rood ook niet en rijden je ook met graagte van de sokken en worden boos als je daar wat van zegt, maar zitten hoogstwaarschijnlijk met hun wielrenfiets weer op de auto onderweg naar huis weer te schelden op de wielrenners, brommers rijden bijvoorkeur te snel en als het even kan zonder helm terwijl dat bij brommers moet, automobilisten met auto's van vele tienduizenden euro's hebben geen geld voor een oortje wat gratis bij de telefoon zit of een paar tientjes voor een handsfree setje, en snelheidsbeperkende borden/doorgetrokken strepen zien ze niet. zo kan ik wel even doorgaan.

ja, ik maak verkeersfouten, maar het is niet één partij die alleen maar fouten maakt.