Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

domantwoord
domantwoord - 11-11-2015 22:45:29
Huishouden & Energie

Rubere vlekken van wieltjes op laminaat hoe krijg ik ze schoon

[quote=plu schreef op woensdag 11 nov 2015, 21:59]een primma reiniger is "witte steen".
ik heb zéér goede ervaring met dit product. reinigt, beschermt en polijst, is 100% biologisch afbreekbaar en zeer voordelig in gebruik.
ik heb z'n pot gekocht op de markt, maar is ook verkrijgbaar bij zie: http://easycleanpro.nl/witte-steen-400-gr-detail

het zal prima werken op de beschreven voorwerpen (de opsomming hier onder komt van hun site) maar polijst is iets wat je waarschijnlijk nu net niet wil op laminaat!
het veroorzaakt een plek met een andere glans en met een beetje pech verdwijnt zelfs een eventuele houtnerf tekening van het oppervlak want die zijn vaak maar heel oppervlakkig aangebracht........dus nogmaals, schurende (jif) en polijstende middelen ( witte steen, commandant, enz) pas als er echt helemaal niets anders helpt en dan ook nog pas wanneer je zin hebt om het hele oppervlak te doen ;-)

"alle gladde oppervlaktes in het huishouden, zoals sanitair, fornuis (zeer geschikt voor keramische kookplaten, en alle roestvrijstalen en kunststof en aluminium materialen. maar ook voor buiten zoals de tuinmeubels, barbecue, grill, boot en caravan. ook uw koper en zilverwerk wordt als nieuw met de witte steen. het roestvrijstalen horlogebandje kun je perfect reinigen met witte steen. sporters kunnen hun tennis- en kunstof schoenen ermee reinigen, net als ski's en langlauflatten"