Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
groop04 - 12-11-2015 19:17:41
Computers & Telefonie

T-mobile zet zomaar contracten om! beltegoed weg!

[quote=knoflookpad schreef op donderdag 12 nov 2015, 09:56]ook ik heb een flex abonnement bij t-mobile. ik heb weliswaar geen beltegoed meer van honderden euro's maar vind het toch jammer om € 120 onbenut te laten. op dit moment loopt er een actie voor unicef. stuur een bericht naar 4333, vermeld het woord unicef en je doneert € 3. overigens zijn er meerdere acties via 4333. je kunt op deze wijze het geld, wat je, zoals het er nu uitziet toch kwijt bent, een goede bestemming geven.


waarschuwing!!! pas hiermee op!
ik heb een relax abonnement. ik heb op deze wijze een aantal donaties aan de hartstichting gedaan (sms hart naar 4333, na deze actie door t-mobile gun ik het hen niet dat ze op deze wijze het geld in hun zak steken...). tot mijn verbazing werd mijn beltegoed niet minder. even verder gekeken en wat blijkt. de donaties worden aangemerkt als buiten-de-bundel gemaakte kosten en gaan dus niet van mijn beltegoed af. misschien geldt dit niet voor de flex abonnementen maar het lijkt erop dat dit voor relax abonnementen niet werkt.