Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lalena - 13-11-2015 09:11:32
Huishouden & Energie

Zitmaxx ter aar betrouwbaar? zitaxi hilversum beter?

Het is al een wat oudere thread maar voor degenen die dit later lezen door zoeken via google (want zo kwam ik hier ook) hierbij mijn ervaring. ik heb eerder een bank van s&s gehad, niet slecht maar geen lange levensduur en inderdaad slechte service. ook twee keer een bank bij ikea gekocht, wel ok maar ook geen topkwaliteit en redelijk beperkte keus als je wat specifieks zoekt.

ik heb van de zomer rondgelopen bij zitmaxx en heb er eerst 6 eetkamerstoelen gekocht omdat ze goedkoop waren vergeleken met andere (internet)aanbieders. moest ze net als bij ikea zelf in elkaar knutselen, levering was op tijd en moest maar een klein bedrag aanbetalen. heb nu een bankstel besteld en de bank is nog niet binnen (heb nu een bezorgafspraak omdat hij van de week is binnengekomen bij zitmaxx) dus over de kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen.

ik kan wel zeggen dat ze veel keus hebben en je hoeft niet aan te betalen. de bezorgkosten zijn met 40 euro niet al te veel en ze komen daarvoor de bank binnen in elkaar zetten voor zover die gemonteerd moet worden. onderhandelen over de prijs is me niet gelukt en geloof me, ik heb het geprobeerd. hun uitgangspunt was dat ze gewoon direct al een scherpe prijs bieden zoals bv ikea en dat ze alleen op de outletbanken korting geven. maarja, dat is dan net niet wat ik zoek.

ze hebben goedkope banken maar ook dure. het wordt overigens al snel duur als je andere dingen wilt (electronisch relax-element of beter bekleding)