Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fu
fuzz25 - 13-11-2015 12:11:14
Computers & Telefonie

Upgrade oude android op telefoons en tablet i.v.m. veiligheid

Je tablet rooten lost niets op als je al weet hoe je het moet doen. dat is voor nerds. benodigde updates blijven achter. er zijn veel veiligheids isseus en alleen een nerd weet hoe daarmee om te gaan.

als je tablet toch wilt rooten. pak je pc. zet in je browser: chrome of firefox de add-on of extensie: wott. installeer die. een nieuw tabblad opent registreer, maak een account. dan wordt het geactiveerd.

als je dan met chrome of firefox googlet dan zie je groene rondjes verschijnen bij websites die te vertrouwen zijn (zolang ze ouder dan 3 dagen zijn en al genoeg mensen er een review over gegeven hebben).

misschien heb je zelf mc afee siteadvisor. als die nog gratis is. geeft ook aan welke sites veilig zijn.

daarna google je op android tablet rooten en de websites die dat groene rondje hebben kan je vertrouwen. dan kan je met hun hulp en youtube zelf leren je tablet te routen. kan je dat ook weer.