Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
willemjohan - 13-11-2015 15:35:53
Garantie & Verzekeringen

Eigen bijgrage zorgverzekering

Wie weet kan de rechter wel helpen, die mensen die zeggen helpt niet werken volgens mij voor de regering, wat als het eigen risico gewoon opgeteld word bij je verzekering zijn we eindelijk af van dat gezeik over eigen risico we moeten het toch zelf betalen en kunnen we beter terug naar het ziekenfonds, en als we toch het eigen risico moeten betalen moeten ze ook bij de zorgverzekeraars een duidelijk aangeven wat waar onder valt, ik zie alleen maar namen waar ik nooit van heb gehoord of wat word wel betaald of 75 % maar voor iets van waar ik nog nooit van heb gehoord b.v.b. tandarts kies gevuld enkel laags dubbel laags.
en niet iedereen kan het op zoeken want zo makkelijk is het niet vooral als je gaat vergelijken ben je zo de weg kwijt en je kan niemand meer vertrouwen overal willen ze geld uit u buidel hebben de dieven zitten in de regering die zitten in u zakken zonder dat je er erg in heb bij een zakkenroller kan je het soms voelen en kan je er wat aan doen hem een goede peer verkopen.