Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mariekemarieke2 - 14-11-2015 15:08:28
Huishouden & Energie

Wie verantwoordelijk voor onhandig plaatsen watermeter?

[quote=audb schreef op vrijdag 13 nov 2015, 13:12]niet u maar uw verhuurder kan u hier op aanspreken.
de keukenkastje is namelijk niet van u maar van de huurbaas en eigenlijk heeft u zelf helemaal niets te doen wat niet in uw vermogen ligt.
kan u zelf niet de achterwand zonder enige zichtbare schade weg halen? dan mag de huurbaas dat zelf doen en ook die moet dan een klacht indienen bij waternet voor het verkeerd plaatsen van de water meter.


mijn verhuurder doet niets en zal ook nooit iets doen. helaas.

ik zou een timmerman het achterpaneel kunnen laten weghalen maar dat kost mij geld terwijl het de fout van waternet is. daarbij kan ik onmogelijk iedere keer een klusjesman laten langskomen voor als waternet onderhoud wil plegen... verder is de eis van waternet dat ze 'te allen tijde bij de watermeter moeten kunnen' en dat gaat niet want in geval van nood zal ik dan dus eerst een klusjesman moeten regelen. beetje vreemd en onhandig allemaal... zoals gezegd staat mijn meterkast ook vrij; daar moet ikzelf maar ook het energiebedrijf uiteraard in geval van spoed meteen bijkunnen.