Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 15-11-2015 11:59:33
Geldzaken & Recht

Smartphone vervangt pinpas, top of flop?

[quote=ltmvz schreef op vrijdag 13 nov 2015, 12:42]er zijn gelukkig nog genoeg mensen die niet eens een "smartphone" willen dan wel hebben. wie om zich heen kijkt ziet al gauw de nadelen van dit speelgoed.

10 jaar gelden zou jouw tekst als volgt zijn geweest: gelukkig zijn er nog genoeg mensen die niet eens een mobieltje willen hebben.

en kijk nu eens meer dan 90% van de mensen heeft een mobieltje of smartphone.

40 jaar geleden waren er mensen die zeiden: nou voor mij hoeft zo'n kleuren tv niet ik kan het wel af met zwart wit. en... je raad het al iedereen heeft nu een kleuren tv en de meesten zelfs een platte tv. jawel vooruitgang heet zoiets.

al het nieuwe kent eerst zijn problemen maar een paar jaar later zijn we het al zo gewend dat deze problemen zijn vergeten. kijk maar eens toen de pinpas net geïntroduceerd werd.

nog een paar jaar en dan kan je met je oog betalen en ja dit zal sneller gaan dan je denkt aangezien je iris uniek is.
alles moet tegenwoordig sneller, makkelijk en veiliger gaan en gelukkig is de techniek hiervoor aanwezig.