Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-11-2015 13:10:00
Voeding & Gezondheid

Hoe kan ik mijn filipijnse vriendin naar nederland halen?

Een neef van ons verkeerde tot 2 jaar geleden in een vergelijkbare situatie, edoch er bleek iets anders aan de hand te zijn.
ruim 6 jaar heeft hij getracht een, zichzelf zijn vriendin noemende, filipijnse vrouw met één kind naar nederland te halen. later bleek echter dat zij getrouwd was.
maandelijks maakte hij een geldbedrag over om de alleenwonende vrouw met haar kind deels te ondersteunen in haar levensonderhoud.
ruim 2 jaar geleden ging hij haar als verrassing (en dat was het echt) onaangekondigd bezoeken.
om een lang verhaal kort te houden, bij zijn aankomst ontstond er een behoorlijke consternatie en na enig onderzoek bleek ook waarom.
deze vrouw onderhield, naast de relatie met haar echtgenoot en 4 kinderen, ook nog tenminste 4 relaties met buitenlanders, die dachten dat zij hun droomprinses hadden gevonden.
bij toerbeurt en volgens een strak georganiseerd schema bleek deze vrouw haar vrienden voor enkel weken te ontvangen en klopte bij alle vier, naar het zich liet aanzien, flink wat geld uit de zak om in het levensonderhoud van haar gezin en overige familieleden te voorzien.
de rest van de story laat zich raden.

wil hiermee absoluut niet insinueren dat iets dergelijks ook met de vriendin van ts aan de hand kan zijn, maar wil hem wel informeren dat dit soort omstandigheden zich ook blijken voor te doen..