Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-11-2015 18:43:12
Voeding & Gezondheid

Hoe kan ik mijn filipijnse vriendin naar nederland halen?

Hopetobehelping schreef op zondag 15 nov 2015, 18:32: respondent schreef op zondag 15 nov 2015, 18:24:
mijn verhaal is niet onzinnig. het huidige vreemdelingenbeleid klopt gewoon voor geen meter. momenteel kan bijv. een syrische volwassen vluchtelingman zijn kindbruid zonder bezwaar van de ind naar nederland halen omdat men in nederland hun huwelijk erkend, en geslachtsgemeenschap binnen datzelfde huwelijk is niet strafbaar in nederland. daar hoor je nooit iets van in de media. vindt u dat ook ok , want zo zielig voor die voor terreur en oorlog gevluchte mensen dat ze anders niet samen kunnen zijn?

beste respondent,

wat uw mening ook is en of u wel of niet gelijk heeft u zult het met mij eens moeten zijn dat deze reactie geen recht doet aan de vraag die door gggeert gesteld is.
het lijkt mij verstandiger dat u zelf een discussie start in de rubriek discussies over het vreemdelingenbeleid.
de vraag van gggeert is duidelijk en oprecht. de antwoorden behoren daar op aan te sluiten en een toegevoegde waarde voor gggeert te hebben.

vandaar ook mijn eerdere tip. de legale weg is prijzig, lang, en ongewis. waarom niet meereizen op het succes van frontex, het europese grensbewakingsprogramma.