Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita567
marita567 - 19-11-2015 14:45:36
Huishouden & Energie

Openbare veiling van een pand


@uwjurist ,

er is wel een splitsing gemaakt van de kale huur en servicekosten , maar de servicekosten zijn veelste laag .
iedereen betaalt € 50,- voor gas , verwarming , huismeester , water , elektriciteit , verlichting gemeenschappelijke ruimte , internet .
echter voor internet en tv word in het contract vermeld € 17,- terwijl het pakket bij ziggo €50,- kost .
er zitten 6 huurders dus deze betalen voor internet en tv het dubbele .
van die € 50,- gaat € 17,- vanaf dan blijft nog € 33,- voor de rest .
als dit niet verhoogd word komen de huurders volgend jaar aan het bijbetalen .
de vorige eigenaar reageerd nergens meer op .
de vorige eigenaar woont ergens anders maar heeft altijd zijn post op dit adres laten aankomen , de huurders lieten de eigenaar altijd weten dat er post was aangekomen .
maar omdat de vorige eigenaar nergens meer op reageerd hebben de huurders nu de post open gedaan , en wat blijkt al die jaren heeft de vorige eigenaar het ontvangen geld van de energie maatschappij in zijn eigen zakken gestopt i.p.v terug te geven aan de huurders .
ook nu is er een jaarafrekening komen i.vm. vroegtijdig stopzetten contract energiemaatschappij gelieve te betalen € 1600 , -
er was maar een huurder van op de hoogte dat het pand werd verkocht bij een openbare veiling , voordat deze huurder dit kon mededelen aan de andere huurders , hadden ze al de huur overgemaakt naar de oude eigenaar .
alle huurders lopen nu letterlijk en figuurlijk op hun tenen .