Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kw
kwinkelman - 19-11-2015 20:14:22
Huishouden & Energie

Heeft iemand ervaring met sofa at home

Dank voor alle reacties.
blijkbaar heeft toch niemand echt zelf ervaring met deze club.

misschien staat het niet helemaal duidelijk in de vraag maar ik denk inderdaad ook dat de meubels in een ingerichte vrachtwagen staan en dat je daar kunt proefzitten.
en, ja hoor, we hebben heel wat woonboulevards gezien de afgelopen maanden. helaas niet echt iets kunnen vinden wat ons in maat, kleur, materiaal en prijs bevalt. veel goedkope eenheidsworst of veel te duur designwerk.

de mensen van sofa@home beloven (semi-)maatwerk waarbij ze met een uitgebreide voorraad stoffenmonsters bij je aan huis komen. je kunt de stoffen dan bekijken in het licht en met de gordijnen, vloer en andere meubels waar ze straks bij komen te staan.
dat leek ons wel handig.

ik maak me wel zorgen over de reactie van aurora1 dat ze bij de kvk zijn uitgeschreven en het adres dat daar vermeld wordt van een flat is. ook dat ze niet op de site van de cbw te vinden zijn is natuurlijk geen goed teken. bedankt voor deze nuttige info.