Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 20-11-2015 20:01:45
Geldzaken & Recht

Phissing mail van fbto

[quote=carola.83 schreef op vrijdag 20 nov 2015, 18:51]
wat een onzin. mensen worden al jaren gewaarschuwd, je kan je in de materie verdiepen en je kan je verstand gebruiken.

de hele maatschappij zou zich dus aan moeten passen aan mensen die niet verder komen dan de hele dag op fb rond hangen?

net als in deze 2 voorbeelden: 1)je kan contact opnemen met fbto en 2) waarom zou je die bol.com rekening betalen als je dat artikel helemaal niet besteld hebt?

het zal ook niet gebeuren dat er regels voor komen.
wat ik verbazingwekkend vind is dat de mails van de bank met reclames, aanbiedingen, uitnodigingen, enquêtes (of wat dan ook) ook vaak diverse links bevatten. de bank erop aanspreken levert als resultaat op dat men het met u eens is maar dat er niets verandert. de echte mails van de bank met links erin blijven komen.
aan de andere kant waarschuwt de bank om niet op links te klikken die u niet vertrouwt. daar zit voor mij toch een bepaalde tegenstrijdigheid in. ik kan me heel goed voorstellen dat het voor een consument behoorlijk verwarrend kan zijn.
ik verwacht en hoop dat het mij nooit zal overkomen dat ik op een verkeerde link 'klik' maar ik denk dat het iedereen kan overkomen (de één sneller dan de ander). alles wat slachtoffers kan voorkomen is naar mijn mening dan ook welkom. dat houdt zeker niet in dat de hele maatschappij zich aan moet passen aan mensen die niet verder dan fb komen. als ik alle slachtoffers die geen fb hebben te eten zou moeten geven dan kan ik mijn koelkast aan blijven vullen.