Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 20-11-2015 20:19:07
Geldzaken & Recht

Phissing mail van fbto

Ik denk ook niet dat er wettelijke regels moeten komen, maar ik geef @hopetobehelping gelijk dat vooral banken zich erg tegenstrijdig gedragen. ik weet nog dat hier een topic was over ik geloof de rabobank, maar kan ook abn geweest zijn. de ts kreeg een mail van de bank met een link om een enquête in te vullen.
nee, was het commentaar hier, dat is phishing niet doen!! nadat er flink wat tam tam was geweest, kwam de webcare van de bank op de proppen, ja die mail was..eh... inderdaad van hun. ik wist dat deze webcare echt van de bank was. maar anderen gingen toen nog verder. de webcare was vast nep, dat was de oplichter! chaos compleet.

banken willen alles, ze willen allerlei spam rondstrooien en enquêtes houden en tegelijkertijd moet de klant begrijpen dat er phishingmails binnen komen.

ook zo grappig, ing, en maar om mijn mailadres zit te zeuren, want nu kunnen ze me niet bereiken. hoezo? ze kunnen toch bellen? ??